Med kroppen på job
Conni w jensen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Med kroppen på job

Kroppen er det vigtigste arbejdsredskab, vi har. Når vi bruger kroppen på arbejdet, gør vi det ud fra de rammer, vi har og den indsats, vi gør for at passe godt på os selv.

Både hårdt fysisk arbejde og stillesiddende arbejde er med til at give medarbejdere udfordringer, endda i en sådan grad, at det er en af hovedårsagerne til skader for medarbejdere og sygefravær på arbejdspladser generelt. Der er mange værktøjer og metoder til at arbejde med ergonomien på arbejdspladsen.

 

ARBEJDSMILJØEksperten kan sætte spot på alle emner omkring ergonomi på arbejdspladser. I vores rådgivning lægger vi vægt på medinddragelse af den ekspertviden, arbejdspladsen selv kan bidrage med. Vi hjælper med at identificere udfordringerne, løse dem og ikke mindst sætte ind forebyggende, så virksomhedens rammer og den enkelte medarbejders indsats for at passe godt på kroppen på arbejdet er i top.

Læs mere under de enkelte emner eller kontakt os for en snak om, hvordan vi i fællesskab kan arbejde med de ergonomiske forhold i din virksomhed.

Conni w jensen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi er kun et telefonopkald væk! Tøv ikke med at kontakte os på telefon 82 36 36 70 - eller søg efter det du leder efter i søgefeltet herunder.

ARBEJDSMILJØEksperten
Frederikshavn
Aalborg
Aarhus
Næstved
Sønderborg
ame-spinner