Bygnings - og rumakustik
Conni w jensen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Bygnings - og rumakustik

Akustikkens opgave er at understøtte bygningens funktion og arkitektur og dermed bidrage til helhedsoplevelsen af bygningen - hvad enten det drejer sig om at skabe optimale indlæringsforhold i skoler eller sikre et behageligt kontor- og arbejdsmiljø.

Vi arbejder konsekvent med at integrere akustikken i bygningens arkitektoniske udtryk i samspil med øvrige indeklimafaktorer - lys, luft og temperatur - som et samlet funktionelt og æstetisk udtryk.

God akustik til ethvert projekt
Vi hjælper vores kunder gennem hele processen med bygnings- og rumakustik fra de indledende lydmålinger til løsningsforslag, der kan forbedre akustikken. Vi kan rådgiver uanset, om det drejer sig om forbedring af akustikken i en eksisterende bygning eller i forbindelse med opførelsen af en ny bygning. Vi kan også stå for efterfølgende kontrol- og målinger af støj og vibrationer.

 

Hvad kan ARBEJDSMILJØEksperten hjælpe med:

  • Planlægning og udarbejdelse af lydtekniske funktionskrav,
  • Rådgivning indenfor lydisolering
  • Tilsyn med byggeprocessen i særligt kritiske faser samt eventuel instruktion af håndværkere på byggepladsen, herunder håndtering af støj i byggeri
  • Målinger for kontrol-, dokumentation- og lydmålinger inden for bygnings- og rumakustik, samt støj
  • Ekspertløsninger - er de lydmæssige forhold ikke, som de burde være, eller er der klager?
Conni w jensen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi er kun et telefonopkald væk! Tøv ikke med at kontakte os på telefon 82 36 36 70 - eller søg efter det du leder efter i søgefeltet herunder.

ARBEJDSMILJØEksperten
Frederikshavn
Aalborg
Aarhus
Næstved
Sønderborg
ame-spinner