Kurser
Conni w jensen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere

Arbejdsmiljø kurser

ARBEJDSMILJØEksperten A/S er en professionel virksomhed, der arbejder med mange områder indenfor arbejdsmiljø, sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Et af vores fokusområder er arbejdsmiljøkurser, vi afholder mange kurser omkring arbejdsmiljø rundt om i Danmark. Brug listen herover til at finde det rigtige arbejdsmiljøkursus, på det rigtige tidspunkt og på det rigtige sted for dig.

Vores medarbejdere er alle topmotiverede og sørger for, at du får det maksimale ud af et kursus hos os, hvad enten det er et individuelt arbejdsmiljøkursus, eller et virksomhedhedskursus i arbejdsmiljø.

Fælles for alle vores kurser er, at vi sørger for de nødvendige materialer. Vi udlåner f.eks. iPads til kursister på den 3 dages arbejdsmiljøuddannelse, således at du kan skrive elektroniske notater og kommentarer, som vi efterfølgende mailer til dig.

  • Undervisning på iPad
  • Tilføj egne notater og kommentarer
  • Kursusmateriale samt noter emailes i samlet pdf

Er der kurser eller arbejdsmiljø kurser, som du ikke kan finde på listen, så kan du kontakte os - så hjælper vi gerne.

ARBEJDSMILJØEksperten samarbejder med finduddannelse.dk, hvor udvalgte kurser og uddannelser indenfor arbejdsmiljø findes publiceret.

Conni w jensen
Har du spørgsmål? Du kan altid få fat i en af vores medarbejdere
Kommende kurser

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi er kun et telefonopkald væk! Tøv ikke med at kontakte os på telefon 82 36 36 70 - eller søg efter det du leder efter i søgefeltet herunder.

ARBEJDSMILJØEksperten
Frederikshavn
Aalborg
Aarhus
Næstved
Sønderborg
ame-spinner